نگین فارس

نگین فارس ایران

نگین فارس

نگین فارس ایران

آخرین مطالب

۳ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است


سایت دینامیک یا پویا (Dynamic Website):
در طراحی سایت و طراحی پرتال افراد عادی که دسترسی به سیستم مدیریت محتوای سایت را داشته باشند،می توانند محتوای  سایت های دینامیک را بعد از طراحی تغییر دهند. زبان برنامه نویسی وب سایت های پویا میتواند براساس نیاز متفاوت باشد اما عمدتا" از زبان های برنامه نویسی ASP ASP.Net ، PHP، CSS، Silver light و یا Ajax استفاده می‌شود.
در طراحی سایت و طراحی پرتال این گونه از سایت ها در ابتدا اسکلت سایت توسط طراح ایجاد و سپس محتوا توسط مدیران سایتها بارها تغییر می‌کند . از این رو طراح در طراحی سایت وطراحی پرتال نسبت به موقعیت و اندازه ی دقیق متن ها و تصاویر و سایر فایل هایی که بعدا" توسط مدیران سایت ها تغییر می‌کند اطلاعی ندارد بنابر این همه حالات را در نظر می گیرد و این کار سبب می‌شودکه تاحدودی از گرافیک و جلوه ی سایت کاسته شود.
یکی از مزیت های  سایت های دینامیک این است که محدودیتی برای ایجاد، تغییر یا حذف مطالب، تصاویر و صفحات و... وجود ندارد.
با توجه به اینکه دراین گونه سایت ها از زبان های برنامه نویسی پیشرفته استفاده می‌شود امکانات زیادی در آنها قابل ایجاد است به مانند ایجاد صفحات هوشمند، فرم ها وموتورهای جستجوی پیچیده.
اما استفاده زیاد از کدها سبب کند شدن بارگذاری(Loading) سایت وکم شدن رنکینگ آن در موتور های جستجو می شود.
سایت های دینامیک برای افراد، شرکت ها و سازمان هایی که بیش از دوبار در سال نیاز به تغییر درمحتوای سایت را دارند،مناسب است.

لینک دهی در سئو و بهینه سازی سایت

در میان فاکتور های دیگر سئو لینک دهی توسط سئو کاران تازه کار بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد ، حتی گاهی اوقات لینک دهی به عنوان یک ابزار اصلی برای سئو مورد استفاده قرار میگیرد ، این در حالی است که این سئو کاران درصد تاثیر لینک دهی را در نظر نمی گیرند ، اگر در بین فاکتور های دیگر سئو لینک دهی را بخواهیم امتیاز دهیم از ۱۰۰ لینک دهی ۱۰ امتیاز را از آن خود خواهد کرد ، این در حالی است که استفاده تنها از این فاکتور سئو  ، مطمئنا باعث حساسیت گوگل در روند سئوی وب سایت خواهد شد ، حتی این روند شاید تا پنالتی شدن سایت هم پیش رود.

لینک دهی در سئو

پس از طراحی سایت اولین و مهم ترین گام برای پیشرفت در دنیای اینترنت بحث سئو است ، در بررسی سئوی برخی از وب سایت ها این روند کاملا اثبات می شود ، در ادامه باید و نباید های لینک دهی در سایت را برای شما تشریح خواهیم کرد پس با ما همراه باشید.

نباید ها در لینک دهی:

***تبصره : گرفتن لینک از وب سایت ها روش های مختلفی را دارا است***

۱- گرفتن لینک از قسمت نظرات در سایت ها : به تصویر زیر نگاه کنید ، برخی از سایت ها در قسمت نظراتشان امکان گرفتن لینک را دارند ، مطمئنا دیده اید که وقتی می خواهید در سایتی نظر بگذارید امکان نوشتن ادرس سایت هم امکان پذیر است ، و پس از تایید نظر اسم شما به لینکی که قرار داده اید لینک می شود.

۲- روش دوم برای گرفتن لینک ارسال پست در انجمنها و تالار های گفتگو است ، شما با ارسال پست می توانید در داخل مطالب لینک بگیرید.

4fasl dezham
۲۹ شهریور ۹۴ ، ۱۲:۳۴ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

4fasl dezham
۲۶ شهریور ۹۴ ، ۱۰:۰۹ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱ نظر

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

4fasl dezham
۲۶ شهریور ۹۴ ، ۱۰:۰۹ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر